MESEC Big-Duplex »ZK«

MESEC Big-Duplex »ZK«
Filter za vodu MESEC Big-Duplex »ZK«, robustan sustav s velikim ulošcima odlično filtrira i čisti vodu. Prvi stupanj, FR-N MicroTech filterski uložak očisti vodu mehaničkih čestica većih od 5 mcr (postepena filtracija 20-5 mcr) kao npr. pijesak, mulj… Drugi stupanj, FRn-CA-KDF uložak za pročišćavanje vode služi za bolji okus i miris vode, odstranjivanje organskih onečišćivača (sadrži aktivni ugljen i KDF55), klora.

 2
Available
MESEC Big-Duplex »ZK«

MESEC BigDuplex ZK10, dvostruki filterski uređaj za vodu

ASF50010
565,00 EUR / 4.256,99 HRK
Filterski uređaj »MESEC BigDuplex ZK10 Pro« učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od oštećenja koje uzrokuju nečistoće u vodi. Namijenjen je za montažu na ulazu u objekat kao centralni sustav za filtriranje i čišćenje vode.
 2
Available
MESEC Big-Duplex »ZK«

MESEC BigDuplex ZK20 Pro, dvostruki filterski uređaj za vodu

ASF50020
728,75 EUR / 5.490,77 HRK
Filterski uređaj »MESEC BigDuplex ZK20 Pro« učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od oštećenja koje uzrokuju nečistoće u vodi. Namijenjen je za montažu na ulazu u objekat kao centralni sustav za filtriranje i čišćenje vode.
  • Novo
Available
MESEC Big-Duplex »ZK«

MESEC "Big Duplex-E 20", kombinirani centralni filterski sustav

ASF54020
700,00 EUR / 5.274,15 HRK
AquaBIG-E Duplex, filter za vodu, veličina filtera 20" (50,8 cm) Robusni sustav i veliki filterski ulošci pružaju izvrsna svojstva čišćenja. Sustav je namijenjen za čišćenje vode iz slavine ili vode iz vlastitih kaptaža, za kućnu ili industrijsku upotrebu.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Više o kolačićima

Proizvod je dodan na listu želja