MESEC Big-Duplex »ZK«

MESEC Big-Duplex »ZK«
Filter za vodu MESEC Big-Duplex »ZK«, robustan sustav s velikim ulošcima odlično filtrira i čisti vodu. Prvi stupanj, FR-N MicroTech filterski uložak očisti vodu mehaničkih čestica većih od 5 mcr (postepena filtracija 20-5 mcr) kao npr. pijesak, mulj… Drugi stupanj, FRn-CA-KDF uložak za pročišćavanje vode služi za bolji okus i miris vode, odstranjivanje organskih onečišćivača (sadrži aktivni ugljen i KDF55), klora.

 2
Available
MESEC Big-Duplex »ZK«

MESEC BigDuplex ZK10, dvostruki filterski uređaj za vodu

ASF50010
565,00 EUR / 4.256,99 HRK
Filterski uređaj »MESEC BigDuplex ZK10 Pro« učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od oštećenja koje uzrokuju nečistoće u vodi. Namijenjen je za montažu na ulazu u objekat kao centralni sustav za filtriranje i čišćenje vode.
 2
Available
MESEC Big-Duplex »ZK«

MESEC BigDuplex ZK20 Pro, dvostruki filterski uređaj za vodu

ASF50020
728,75 EUR / 5.490,77 HRK
Filterski uređaj »MESEC BigDuplex ZK20 Pro« učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od oštećenja koje uzrokuju nečistoće u vodi. Namijenjen je za montažu na ulazu u objekat kao centralni sustav za filtriranje i čišćenje vode.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Više o kolačićima

Proizvod je dodan na listu želja