MESEC iSoft Ionski omekšivači

MESEC iSoft Ionski omekšivači
Automatski, volumetrički ionski omekšivač, posebno namijenjen za omekšavanje vode za kuće, stanovanjske jedinice, ugostiteljske objekte, rastauracije, manje hotele. MESEC iSoft ionski omekšivač je kompaktan uređaji s potpuno automatskim djelovanjem, jednostavan za upotrebu i održavanje. Glavne prednosti: - UF"up-flow" regeneracija (ušteda vode i soli na regeneraciju); - Kvalitetno i otporno kućište iz 100% Polipropilena PP za upotrebu u prehrambenoj industriji; - iSoft elektronski kontrolni ventil i višebojni display; - Hidraulični distribucijski sustav s keramičkim ventilima; - "Pametno djelovanje" s neprekidnom kontrolom protoka i rada.

 2
Available
MESEC iSoft Ionski omekšivači

MESEC iSoft 12, ionski omekšivač

A9912008
1.104,38 EUR / 8.320,95 HRK
Automatski ionski omekšivač »MESEC iSoft 12« učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od ošteta koje uzrokuje tvrda i vapnenasta voda. Namijenjena je za montažu na ulazu u objekat, kao centralni sustav za omekšavanje vode. iSoft je kompaktan uređaj s potpuno automatskim djelovanjem, jednostavan za upotrebu i održavanje.
 2
Available
MESEC iSoft Ionski omekšivači

MESEC iSoft 30, ionski omekšivač

A9913070
1.471,63 EUR / 11.088 HRK
Automatski kabinetni ionski omekšivač »MESEC iSoft 30« učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od ošteta koje uzrokuje tvrda i vapnenasta voda. Namijenjen je za montažu na ulazu u objekt kao centralni sustav za omekšavanje vode. iSoft je kompaktan uređaj s potpuno automatskim djelovanjem, jednostavan za upotrebu i održavanje.
Available
MESEC iSoft Ionski omekšivači

MESEC iSoft 40, ionski omekšivač

A9913090
1.770,00 EUR / 13.336,07 HRK
Automatski ionski omekšivač »MESEC iSoft 40 Pro HF-UF« učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od ošteta koje uzrokuje tvrda i vapnenasta voda. Namijenjen je za montažu na vlazu u objekt kao centralni sustav za omekšavanje vode. iSoft je kompaktan omekšivač s potpuno automatskim djelovanjem, jednostavan za upotrebu i...
 2
Available
MESEC iSoft Ionski omekšivači

MESEC iSoft 20, ionski omekšivač

A9912010
1.328,38 EUR / 10.008,68 HRK
Automatski kabinetni ionski omekšivač »MESEC iSoft 20« učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od ošteta koje uzrokuje tvrda i vapnenasta voda. Namijenjen je za montažu na ulazu u objekt kao centralni sustav za omekšavanje vode. iSoft je kompaktan uređaj s potpuno automatskim djelovanjem, jednostavan za upotrebu i održavanje.
 2
Available
MESEC iSoft Ionski omekšivači

MESEC iSoft 18, kućni ionski omekšivač

A9912030
1.277,50 EUR / 9.625,32 HRK
Automatski kabinetni ionski omekšivač »MESEC iSoft 18« učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od ošteta koje uzrokuje tvrda i vapnenasta voda. Namijenjen je za montažu na ulazu u objekt kao centralni sustav za omekšavanje vode. iSoft je kompaktan uređaj s potpuno automatskim djelovanjem, jednostavan za upotrebu i održavanje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Više o kolačićima

Proizvod je dodan na listu želja