Filteri u kuhinji (za jedno potrošno mjesto)

Filteri u kuhinji (za jedno potrošno mjesto)
Filteri su namijenjeni za pročišćavanje kišnice do razine da je mikrobiološko sigurna za piće, kuhanje, pripremu hrane...

 2
Available
Ispodpultni filteri za vodu

AQUA KRISTAL® AK430US UltraSafe, pročišćivač za pitku vodu

M120AP430US
3.703,82 HRK
AQUA KRISTAL® »AK430US« UltraSafe je vrhunski sustav pročišćavanja, namijenjen za pripremu mikrobiološko sigurne vode iz kišnice ili vlastitog izvora. Garantira kristalno čistu, svježu, ukusnu i sigurnu pitku vodu.
Available
Zaštita od bakterija i virusa

AQUA PRIME AP420MF, pročišćivač za pitku vodu

M130AP420
2.936,70 HRK
AQUA PRIME »AP420MF« je kvalitetan sustav za pročišćavanje namijenjen za pripremu mikrobiološko sigurne vode iz kišnice ili vlastitog obuhvata.. Garantira čistu, svježu, ukusnu i sigurnu pitku vodu. Namijenjen je za montažu u kuhinji, ispod kuhinjskog sudopera. U kompletu je kvalitetna slavina za točenje i pribor za brzu i jednostavnu montažu.
Available
Zaštita od bakterija i virusa

AQUA PRIME AP520UV, pročišćivač za pitku vodu

M130AP520
3.642,64 HRK
AQUA PRIME »AP520UV« je vrhunski sustav za pročišćavanje, namijenjen za pripremu mikrobiološko sigurne vode iz kišnice ili vlastitog obuhvata. Garantira čistu, svježu, ukusnu i sigurnu pitku vodu.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Više o kolačićima

Proizvod je dodan na listu želja