BioCera kugla za pranje rublja

BioCera kugla za pranje rublja

BioCera kugla za pranje rublja

BioCera kugla je učinkovito pomagalo za pranje rublja:
- ušteda pri deterdžentu i omekšivaču,
- umanjena oštećenja na rublju,
- umanjeni problemi u slučaju alergija zbog ostatka deterdženta, koji ostaje u odjeći,
- ekološki proizvod, koji pomaže u manjem onečišćenju okoline...

BC100010

23,13 € s PDV-om

Dodaj u košaricu

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,40 €.

Više informacijaZašto Biocera kugla za pranje rublja?
Biocera kugla za pranje rublja je jednostavan, prirodan i učinkovit proizvod. Glavni zadatak Biocera kugle je smanjiti potrošnju deterdženta za pranje i poboljšati kvalitetu nošenja odjeće korisnika. Prije svega treba napomenuti, da u odjeći ostaje manje deterdženta i kemijskog omekšivača,pa vaše rublje izlazi iz perilice svježe, čisto, i nema ostatka deterdženta u rublju.S Biocera kuglom možete prati i bez deterdženta. Zato je Biocera kugla idealna za osobe, koje su osjetljive na kemikalije koje uzrokuju alergije i probleme s kožom.
Biocera kugla je potpuno sigurna za rublje, štiti kvalitetu rublja i boja. Biocera kugla za pranje za kućnu uporabu dovoljna je za 1000 pranja ili 3 godine uporabe.

Kako djeluje Biocera kugla za pranje rublja?
Biocera kugla povećava moć pranja vode. Kugla kod pranja u perilici proizvodi ionizirani kisik i hidroksidne ione, koji prirodno aktiviraju molekule vode, i tako tretirana voda njima omogućava da prodiru duboko u tkaninu. Tako zvana "aktivna voda" s manjom površinskom napetošću ima odlične hidracijske sposobnosti, veliku topljivost i dobru propusnost (idealne karakteristike za odstranjivanje mrlja i neugodih mirisa), te antibakterijsko djelovanje

3 ostalih proizvoda u istoj kategoriji: